OM QULTURA

Qultura arbetar hårt för att du som student ska ha möjligheten att engagera dig under din studietid. Vare sig om du engagerar dig som general, fadder, studentrepresentant, fullmäktigeledamot eller styrelseledamot så lovar vi att du får en möjlighet att växa som människa och att bli en del av vår härliga gemenskap.

Qultura är en av nio kårsektioner som utgör Örebro studentkår och vår verksamhet kretsar i mycket kring sociala events och utbildningsbevakning. Vi skapar sittningar och andra sociala evenemang att delta i för dig som är medlem i Qultura. Gå in på vår hemsida (se till höger) för att ha koll på vad som händer hos oss!

Din utbildning är viktig för oss! Vår uppgift är att se till att dina åsikter om din utbildning leder till handling hos universitetet. Om du har frågor om dina rättigheter och skyldigheter så hör av dig till vår utbildningsbevakare! Ju fler vi är desto mer legitimerar det våra gemensamma åsikter. Så se till att bli medlem i Örebro studentkår och därmed i Qultura.

En stor del av vår verksamhet drivs via Qulturas styrelse. Tveka därför inte att ta kontakt med någon i styrelsen om du har frågor eller funderingar eller vill engagera dig!

  • Sektionsfärg – rosa