Örebro studentkårs reception

Receptionen – där för att ge dig medlemsservice

Inne på Örebro studentkårs kansli kan du besöka receptionen. Receptionisten finns där för att hjälpa dig som kårmedlem med bland annat frågor som rör dina studier, boka hör- eller lärosalar eller hämta ut Örebrogåvan.

Receptionen kan du vända dig till om du:

  • Har frågor kring ditt medlemskap
  • Vill hämta ut Örebrogåvan
  • Boka hör- eller lärosalar
  • Boka utställningsplats
  • Hyra Röda Paviljongen
  • Byta kårsektion
  • Hämta ut ditt studenthäfte

Boka hör- eller lärosalar på universitetet

Alla studenter och doktorander på Örebro universitet kan boka de flesta av universitetets hör- eller lärosalar helt gratis för till exempel möten eller studiegrupper. Bokning av hör- eller lärosalar sker via Örebro studentkårs reception, antingen via mail, telefon eller genom att besöka receptionen. I receptionen hämtar du även ut nyckel eller passerkort till den hör- eller lärosalen du har bokat.

Boka Röda paviljongen

Röda Paviljongen är en lokal som går att hyra hos Örebro studentkår av kårsektioner, samarbetsföreningar och enskilda medlemmar.. Till höger finner du en knapp som heter ’Röda Paviljongen’, klicka dig vidare in där för att få mer information om lokalen så som pris, hur du bokar och vad där finns för utrustning.

Örebrogåvan – ett presentkort laddat med 1 000 kr!

Örebrogåvan är ett presentkort från Örebro kommun på 1000 kr till dig som är medlem i Örebro studentkår och som har folkbokfört dig i Örebro kommun mellan 10 augusti 2017 – 31 december 2018. Med Örebrogåvan kan du handla hos över 150 verksamheter i city – allt från klädaffärer, matbutiker, caféer, restauranger och frisörer. Du kan också använda Örebrogåvan för att köpa konsert- och teaterbiljetter och busskort.

Örebrogåvan hämtar du ut i receptionen under öppettiderna. Tänk på att du måste kunna uppvisa legitimation för att kunna hämta ut ditt presentkort.

Vill du veta mer om vad du kan använda ditt presentkort till? Klicka dig då in på denna sida: cityorebro.com

Har du frågor om folkbokföring eller vill du ändra var du är folkbokförd? Mer information och E-tjänster eller blanketter för att ändra folkbokföringsadress hittar du på www.skatteverket.se