Prisjakten! – Välkommen till Staden, Campus och studentlivet!

In English

Så fungerar Prisjakten!

Prisjakten är en del av välkomnandet av nya och gamla studenter till eller tillbaka till universitetet. Under Prisjakten kommer alla studenter som är medlemmar i Örebro studentkår ha möjlighet att tävla om fina priser och samtidigt lära känna Örebro som stad, universitetet och ditt campusområde.

För att delta i tävlingen behöver du vara student på Örebro universitet och medlem i Örebro studentkår. Tävlingen går ut på att genomföra veckans uppdrag, för att sedan vara med i utlottningen av de priser som presenterats respektive vecka. Prisjakten kommer att pågå under de fyra första veckorna under terminen, och varje vecka kommer nya uppdrag och nya priser att presenteras.

Uppdragen presenteras varje måndag kl. 12:00 på webbsidan orebrostudentkar.se/prisjakten. För alla uppdrag kommer du behöva använda en kamera (mobilkamera exempelvis) för att dokumentera att du utfört uppdraget (bilderna på att du utfört uppdragen kommer du behöva visa upp vid eventuell vinst). När du är klar för veckan ska du skicka in ett formulär där du checkat i de uppdrag du genomfört (senast söndag 23:59).

Om du skulle vinna på någon av dina lotter, kommer du bli kontaktad av Örebro studentkår under onsdagen veckan efter att du skickat in ditt tävlingsbidrag. Du har 5 arbetsdagar på dig att svara, annars kommer vi dra en ny lott. Du kan sedan hämta ditt pris på Örebro studentkårs kansli. När du hämtar ditt pris kommer du behöva visa upp att du har genomfört uppdraget, annars går priset till någon annan. Visa upp giltigt kårmedlemskap. Det kommer finnas 10 uppdrag varje vecka, och du kan max få 7 lotter/vecka. Du behöver alltså inte göra alla uppdrag på listan.

Allmänna uppdrag V. 38

Kårsektions-uppdrag

I samarbete med