Örebro studentkår söker projektledare till Akutboendet höstterminen 2021

Örebro studentkår arbetar för studenter och doktorander vid Örebro universitet och representerar därmed cirka 15 000 studenter. Vår organisation utgörs av över 4000 medlemmar och flera hundra ideellt engagerade studenter och doktorander som arbetar för en bättre studietid i Örebro och Grythyttan. Vi söker nu en projektledare att leda Örebro studentkårs Akutboende för höstterminen 2021.

Projektledare – Akutboendet

Vid terminsstart upprättar Örebro studentkår ett akutboende för nya studenter vid Örebro universitet. Akutboendet erbjuder ett tillfälligt boende för studenter under tiden studenten väntar på att få ett eget boende.

Som projektledare består dina arbetsuppgifter av att bland annat att förbereda inför akutboendets öppnande, samordna akutboendet, upprätta hyreskontrakt, kontrollera inbetalningar, informera om akutboendet, ta emot samtal, mail och besök från studenter och hyresvärdar, kontakt med ÖBO i och med studentbostadsgarantin samt att författa en rapport om projektet.

Projektledarens tre huvudområden innefattar:

 • Samordning, service och information
 • Kontrakt och betalningar
 • Utvärdering och utveckling

Vi söker dig som

 • Kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Har intresse för att arbeta med projektledning, service och administration.
 • Är student på grund-, avancerad- eller forskarnivå vid Örebro universitet.

Meriterande

 • Erfarenhet av arbete inom service och/eller administration.
 • Erfarenhet från projektledning eller uppdrag inom ideella organisationer.
 • Kännedom om Örebro studentkår och dess verksamhet.
 • Engagemang inom universitets- och högskolevärlden.
 • Kunskaper i teckenspråk.

Önskvärda egenskaper

Arbetet som projektledare för akutboendet ställer höga krav på en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är driven, flexibel och har förmåga att ta egna initiativ. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en kontinuerlig kontakt med studenter, hyresvärdar och övriga berörda parter ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga.

Villkor

Omfattning    Under första perioden är uppdraget på 30 % av heltid. Andra perioden inleds i mitten av september 2021 och är på 10 % av heltid.

Datum             Tillträde i mitten/slutet av augusti, enligt överenskommelse. Uppdraget löper från och med tillträdesdatum till och med mitten av oktober 2021.

Arvode*           Arvodet för heltid utgörs av 38,5 % av prisbasbeloppet för 2021. (Exempelvis – för en arvodering på 25 % utgår ett månadsvis arvode om 5255 kr exkl. skatt.)

Arbetsplats      Örebro studentkårs kansli, Campus Almby

Ansök senast   2021-08-08 genom att skicka in CV och personligt brev till vice.studsoc@orebrostudentkar.se 

*En arvodering är en ekonomisk ersättning för att utföra ett uppdrag.