Röda paviljongen

Som kårsektion, kårmedlem eller samarbetsförening hos Örebro studentkår har du möjlighet att hyra Röda Paviljongen hos oss. Röda Paviljongen är en lokal belägen på campus Almby vid volleybollplanerna. Det går att hyra lokalen på onsdagar eller helgdagar. Vid vissa tillfälle går det att hyra lokalen andra vardagar efter överenskommelse.

Priset för att hyra lokalen är 600 kr oavsett om det är en vardag eller en helgdag. Lokalen bokas hos Örebro studentkårs reception antingen via mail, telefon eller genom att besöka receptionen och boka den på plats.  Hyreskontraktet och faktureringsunderlaget skrivs under på måndagen under receptionens öppettider samma vecka som lokalen ska nyttjas. Nycklar och passerkort hämtas sedan ut i studentkårens reception samma dag som den ska nyttjas och återlämnas nästkommande vardag.

Hyresgästen står själv för att återställa lokalen till sitt ursprungliga skick samt städning. Städkontroller görs efter varje uthyrning och eventuella brister i städningen faktureras hyresgäster för. När hyreskontraktet skrivs under får hyresgästen med sig en lista med riktlinjer för städrutiner.

Lokalen är ca 100 kvm och rymmer max 150 personer. Det finns gott om bord och sittplatser. I lokalen finns det ett kök med spis, ugn, två stora kylskåp och mikrovågsugn. Det finns ett begränsat utbud av husgeråd. Lokalen har två toaletter inomhus. Ett städförråd med städutrustning finns att tillgå. Det finns även en musikanläggning som enkelt kopplas till en telefon eller en surfplatta.

Boka röda paviljongen

Boka röda paviljongen genom att kontakta
Örebro studentkårs reception

Öppettider
Måndag–Fredag, 12:00-14:00
E-post

reception@orebrostudentkar.se

Telefon

0709-39 99 27

Adress

Studentgatan 5, 702 81 Örebro