Studentrepresentant i innovationsarenans styrgrupp

Innovationsfrågor är ett område där det händer väldigt mycket just nu med stort fokus både nationellt och från Örebro universitet. Studenterna vid universitetet är en central del av innovationsarenans verksamhet, och företag som vill knyta kontakter med universitetet gör det oftast med syfte att samarbeta med studenter. Som studentrepresentant i innovationsarenans styrgrupp deltar du i möten angående universitetets idé och innovationsutveckling. Du får även möjlighet att arbeta på särskilda uppdrag gällande engagemang från studenter.

Vi erbjuder:
Som studentrepresentant i styrgruppen för innovationsarenan har du en möjlighet att påverka inriktningen på innovationsarenans verksamhet. Vi kan med säkerhet säga att det är både ett viktigt och inte minst roligt sammanhang att vara med i, samt att det är en meriterande erfarenhet att ha på sitt cv.

Mötesfrekvens: 2 gånger per termin.

Vi söker:
1 studentrepresentant som är intresserad av frågor som rör innovation och idéutveckling. Vi ser gärna att den sökande har tidigare erfarenhet av liknande frågor, antingen från arbetslivet eller från studier, men det är inte ett krav för att bli tillsatt.

Ansökan
Mejla till samordnare@orebrostudenkar.se
Ansökan ska innehålla:
– Namn, telefon nr och epost
– Bakgrund (vad du studerar osv)
– Motivering till varför du söker till posten