top of page

Är du nästa mötessekreterare för Kårstyrelsen? Ansök nu!Örebro studentkår arbetar för studenter och doktorander vid Örebro universitet och representerar därmed cirka 15 000 studenter. Vår organisation utgörs av över 4500 medlemmar och flera hundra ideellt engagerade studenter och doktorander som arbetar för en bättre studietid i Örebro och Grythyttan.


Mötessekreterare – Kårstyrelsen

Kårstyrelsen (KS) är Örebro studentkårs högsta operativa organ. KS utgörs av 13 ledamöter, där Örebro studentkårs ordförande, tre vice ordföranden och en ledamot per kårsektion sitter representerade. Kårstyrelsen har främst ansvar för att verkställa verksamhetsplanen och följa de direktiv som ges av Örebro studentkårs fullmäktige. Det är styrelsemöte varannan vecka där ett flertal beslut tas och stora diskussioner förs.

Som mötessekreterare i kårstyrelsen utgör du en viktig funktion i att göra det centrala arbetet i Örebro studentkår så effektivt och tydligt som möjligt. Du kommer att ta del av stora diskussioner och beslut. Du kommer att arbetsledas av Örebro studentkårs ordförande och få möjlighet att förvärva erfarenhet inom organisationsledning, mötesstruktur och formalia.

Vi söker dig som:

  • Har vana med att ta egna initiativ för att kontinuerligt utveckla din funktion och de rutiner som berör ditt arbete

  • Behärskar ett formellt svenskt skriftligt språk

  • Är student på grund- avancerad- eller forskarnivå vid Örebro universitet och medlem i Örebro studentkår

Villkor

Arvode:*1250 kr/möte (förbereda inför möte, medverka under möte samt efterarbete.)

Omfattning: Ca 18 timmar/månad. Med obligatorisk närvaro på styrelsemöte ca. två gånger per månad.

Datum: Uppdraget påbörjas enligt överenskommelse och löper till och med 31 juni 2025

Arbetsplats: Mötessekreteraren har tillgång till Örebro studentkårs kansli, Campus Örebro

Ansök senast: Sista ansökningsdag är söndag 9 juni 2024. Ansök genom att kontakta Örebro studentkårs ordförande Anna Olsenius via mail ordforande@orebrostudentkar.se. Bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev i din ansökan.

*En arvodering är en typ av tillfällig anställningsform som ger personen en fast ersättning för att utföra ett uppdrag.


16 visningar

Comments


bottom of page