top of page

Ansök till projektgruppen för myndighetsmässan!

Uppdaterat: 27 feb.
Vill du nätverka med olika förvaltningar inom myndigheter och vara med i den projektgrupp som utvecklar framtidens arbetsmarknadsmässa? Behovet av kompetensförsörjning i offentlig sektor är större än någonsin förut, och vi behöver dig som kan agera bron mellan studenter och myndigheter.  

Det finns tre olika ansvarsområden:


Marknadsföring;


Här ska du vara med och marknadsföra samt designa inlägg till mässan på våra sociala medier! Det är till din fördel om du har någon erfarenhet av bildredigering med det är absolut inget krav! Det är även ett plus om du är bra i tal och skrift


Planering/logistik;


Din uppgift i det här gänget blir att strukturera och ordna upp där våra utställare ska ha sina montrar! Logistiken ska säkerställa att förvaltningar får de monterstorlekar som de har köpt. Det är en bonus om du varit med i liknande sammanhang innan samt om du är lite teknisk av dig men det är heller inget krav!


Kontakt och sälj;


Här blir ditt uppdrag att ta kontakt med utställare och sälja platser till mässan! Men även att ha kontakt och besvara eventuella frågor och funderingar (med stöd från oss!) som de kan ha. Det är bra om du är social av dig, har lätt för och känner dig bekväm med att prata med nya människor! Andra fördelar är om du har erfarenhet av försäljning sen tidigare, är strukturerad och serviceminded!


Kort och gott är det en värdefull erfarenhet som är riktigt bra att ha med på ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan och garanterar att det kommer bli väldigt roligt! Ansök genom att fylla i formuläret här!

41 visningar

Comments


bottom of page