top of page

Kommitté för högskolepedagogisk utveckling vid fakulteten MH


Vill du vara med och stärka lärarnas pedagogiska medvetenhet och skicklighet? Det är fokus för denna kommitté som arrangerar seminarier och fortbildning för lärare på MH:s utbildningar och för handledare i klinisk verksamhet. Den stärker också nationellt och internationellt nätverk inom högskolepedagogisk utveckling och forskning som är nischad gentemot hälsoprofessioners utbildning.


Vi erbjuder:

En möjlighet för studenter att vara med och påverka utvecklingen av högskolepedagogik vid fakulteten MH. Du kommer att få en inblick i hur fakulteten arbetar med dessa frågor och få praktisk erfarenhet av beslut som rör högskolepedagogisk utveckling vid Örebro universitet. Förutom att det är en rolig och viktig uppgift vid universitetet så är det en självklar merit att sätta på ett cv inför kommande arbetsansökningar.


Mötesfrekvens: 2 gånger per termin. 1–2 timmar per möte.


Vi söker:

1 studentrepresentant som är intresserad av högskolepedagogisk utveckling. Vi ser gärna att du som sökande är studerande vid fakulteten MH, alternativt studerar en linje som omfattas av pedagogik. Det är dock inget krav för att tillsättas.


Ansökan


Ansökan ska innehålla:

· Namn, telefon nr och epost

· Bakgrund (vad du studerar osv)

Motivering till varför du söker till posten20 visningar

Comentarios


bottom of page