top of page

Studentrepresentant till referensgruppen för WISEflow- digitala examinationer

Sedan 2018 skriver studenter på Örebro universitet digitala salstentamen i WISEflow och 2022 är 60 procent av universitetets salstentamen digitala. Det genomförs många hemtentamina i systemet och även skriftliga inlämningar ökar i antal. Det primära syftet är att användarnas åsikter och behov ska ha ett återkommande forum så att vi som jobbar bakom systemet hela tiden vet vad vi ska fokusera på. I gruppen ingår administratörer, lärare, pedagogiska utvecklare och tentamensvakter.

Vi erbjuder: Som studentrepresentant får du möjlighet att sätta dig in i dessa frågor och föra fram åsikterna hos studenterna vid Örebro universitet. Du utgör en central position för studenternas tycke i frågor som rör WISEflow och examinerande moment vid Örebro universitet. Positionen ger även en bra merit inför kommande arbetsansökningar. Representantrollen kan passa extra bra för de som läser systemvetenskap.

Mötesfrekvens: 4 gånger per år. 1,5 timme per möte.

Vi söker: 1 studentrepresentant som är intresserad av frågor som rör systemfrågor kring utbildning och examinerande moment. Vi ser gärna att den sökande har studerat minst 1 år för att hen ska ha erfarenhet inom olika tentamenskrivningar och inlämningar. Det är dock inte ett krav för att bli tillsatt.

Ansökan Mejla till samordnare@orebrostudenkar.se Ansökan ska innehålla: – Namn, telefon nr och epost – Bakgrund (vad du studerar osv) – Motivering till varför du söker till posten

19 visningar
bottom of page