top of page

Vi söker en vikarierande ekonom!

Uppdaterat: 22 dec. 2023


Vi söker en vikarierande ekonom och kollega på heltid (100%). På Örebro studentkår har du inte bara kul på jobbet, du skaffar dig även en unik erfarenhet där du kan vara med och forma din egen utveckling.

Du som ekonom ska ansvara för den övergripande ekonomin hos Örebro studentkår. Detta innebär ansvar för bland annat deklaration, bokföring, löneadministration, sköta kund- och leverantöreskontra, fakturering, kontinuerligt stämma av balans- och resultatkonton. Du har även ansvar för utvecklingen av frågor inom ekonomiska området och ansvarar för Örebro studentkårs bokslutsarbete samt årsredovisning i slutet av verksamhetsåret. Utöver detta fungerar du även som stöd och rådgivare till de ideellt engagerade medlemmarna inom organisationen. Du kommer även att arbeta med att upprätta ekonomiska rapporter så som budget och kvartalsrapporter i samråd med Örebro studentkårs ordförande och kansliansvarig.


Som ekonom är det viktigt att kunna arbeta självständigt och kunna ta ansvar för att hantera ärenden på egen hand. Det är även viktigt med en god pedagogisk och kommunikativ förmåga för att kunna erbjuda ett bra stöd till Örebro studentkårs ideellt engagerade medlemmar.


Du är en nyckelfigur i att ekonomin i organisationen ska fungera, och i en sådan bred organisation så blir arbetet varierat. Du trivs att arbeta självständigt men har även en god pedagogisk och kommunikativ förmåga för att kunna hjälpa engagerade medlemmar vid behov. Kanske tar du examen inom kort och vill skaffa dig betydande erfarenhet inför dina framtida yrkesval.


Vi söker dig som:

· Har relevant utbildning och/eller erfarenhet av arbetsuppgifter med betydelse för tjänsten.


Personliga egenskaper

· Arbetar effektivt självständigt

· Pedagogisk och kommunikativ

· Noggrann i sitt arbete

· Gillar utmaningar och att arbeta serviceinriktat

· Strukturerad och ordningsam

Det är meriterande om du:

· Arbetat med löneadministration

· Arbetat med löne- och bokföringsprogram, framförallt Fortnox och Visma

· Arbetat med deklaration för företag

· Arbetat med framtagandet av budget

· Arbetat med balans och resultaträkningar

· Arbetat med ideella föreningar


Vi erbjuder dig:

· stort eget ansvar, med varierande arbetsuppgifter.

· Arbeta på en unik arbetsplats riktad åt studenter

· Kompetensutveckling efter behov

· Arbete i en organisation med många kontaktytor


Tillträde:

· Enligt överenskommelse

Villkor:

· Tjänsten är ett föräldravikariat till och med 31 december 2024, med chans till eventuell förlängning.

· Vi tillämpar individuell lönesättning.

· Vi har kollektivavtal. Arbetsgivaralliansen: Bransch – och löneavtal för ideella och idéburna organisationer. Unionen, Akademikerförbunden och ledarna.


Placering:

Örebro studentkårs kansli är placerat vid Campus Örebro, Örebro universitet. Studentgatan 5, 702 81 Örebro.

Ansökan

Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta kansliansvarig Emil Kihlgård. Du kan även besöka vår hemsida orebrostudentkar.se för mer information om vår verksamhet. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till:

kommunikator@orebrostudentkar.se Telefon: 070-939 99 20 Sista ansökningsdag: 2024-01-15 Intervjuer sker löpande. Örebro studentkår är en ideell organisation med kårstatus för hela Örebro universitet. På kansliet arbetar ca 10 personer både anställda och arvoderade. Kansliets uppgift är att ge förtroendevalda och Örebro studentkårs medlemmar stöd och service. I dagsläget har Örebro studentkår närmare 5000 medlemmar och arbetar både inom utbildnings och sociala frågor.

816 visningar
bottom of page